Volvo XC60 Momentum Advantage en Momentum Exclusive

Scherp geprijsde SUV’s boordevol handige extra’s

Twee verleidelijke SUV’s staan op u te wachten. De XC60 Momentum Advantage en de XC60 Momentum Exclusive zijn beide voorzien van handige meeruitrusting. Voor de prijzen hoeft u het niet te laten. Die zijn ongekend laag voor SUV’s in dit segment. U betaalt minder dan de basisuitvoering maar krijgt een auto mee waarin het buitengewoon prettig rijden is. Vanwege de extra infotainment, rijhulpsystemen en fraaie aankleding. Nu is het moment om te bestellen. Welke XC60 heeft uw voorkeur?

Waarom zou u genoegen nemen met de reguliere XC60? Als u de Momentum Advantage gaat rijden profiteert u van zoveel meer. Smartphone-integratie is een peulenschil dankzij Apple CarPlay en Android Auto. Met de Sensus-navigatie wordt u gratis voorzien van kaartupdates. Zodat u overal in Europa probleemloos de weg vindt. Ook de extra USB-aansluiting komt van pas. Uw SUV in Scandinavisch design krijgt bovendien 18 inch lichtmetalen velgen, zwarte raamomlijsting, zilverkleurige dakrails en chroomkleurige, dubbele uitlaateindstukken. Het interieur oogt sportiever met aluminium accenten.

Het kan echter nog royaler, met de XC60 Momentum Exclusive. Deze overtreffende trap van de Momentum Advantage krijgt standaard drie extra packs mee. Het Driver Assist-pakket (adaptieve cruise control met Pilot Assist, Blind Spot Information System) houdt u veilig en vergemakkelijkt het rijden. Inparkeren doet u in een handomdraai met het pack Audio & Park Assist. Daarmee geniet u ook van premium Harman Kardon-audio. Elke inzittende heeft schone lucht op de ideale temperatuur met het Climate-optiepack (Advanced Air Cleaner, 4-zone airconditioning). En voor u als bestuurder zijn ook het stuurwiel en de voorstoelen te verwarmen. Wat kunt u zich nog meer wensen?