Volvo V60 Momentum Advantage

De slimme keuze voor zakelijke rijders

Het leasen van de Volvo V60 Momentum Advantage is een slimme keuze. De ruime estate is buitengewoon geschikt als representatieve zakenauto. Tegelijk is het de ideale wagon voor uw gezin. Als limited edition Momentum krijgt uw V60 extra uitrusting, onderscheidend design en premium technologie mee. Het beste is de prijs, met een fiscale waarde ónder de 40.000 euro. Zodat u rijdt tegen een aantrekkelijke bijtelling.

Bent u toe aan een nieuwe leaseauto? Kom dan bij ons langs om kennis te maken met de Volvo V60 Momentum Advantage. Dit tijdelijke actiemodel zal u niet teleurstellen. De led-koplampen, zwarte raamomlijsting, dubbele uitlaatsierstukken en zwarte, 17 inch lichtmetalen wielen geven het tijdloze Scandinavisch design een premium upgrade. Als veelrijder kunt u terugvallen op comfort features, waaronder 2-zone airco, Park Assist achter en de Volvo on Call-app met in-car wifi. Over infotainmentvoorzieningen zult u niet klagen. De Sensus-navigatie bedient u met het 9 inch multimedia touchscreen. Dat gebruikt u tevens voor de High Performance-audio, DAB+ digitale radio-ontvangst en smartphone-integratie met Apple CarPlay of Android Auto. Met het 12,3 inch groot digitaal instrumentenpaneel bent u helemaal bij de tijd.

Ook voor uw privéactiviteiten is de estate uitermate geschikt. De V60 is immers ontworpen voor uw hele leven. De auto biedt ruimte aan het complete gezin én maximaal 1.431 liter bagage. De aan de Momentum Advantage toegevoegde dakrails maken het eenvoudig om een dakkoffer, kayak of fietsen mee te nemen. De veiligheid van uw gezin wordt gewaarborgd door de City Safety-techniek. Met een geavanceerde remassistent, digitale camera en radartechnologie. Ook beschikt u ermee over de nieuwste rijhulpsystemen. U ziet, de V60 Momentum Advantage is de slimme keuze voor u. Rijk voorzien maar toch voordelig. Het momentum van deze kans is nu.

Nog 0 auto’s direct leverbaar!

Kies uit de ruime voorraad van Volvo Jacob Schaap.
Bekijk de voorraad

Volvo V60