Leasing en financiering

Jacob Schaap Financial Services

Wij vinden dat het financieren van uw nieuwe of gebruikte auto snel, betrouwbaar en zorgeloos moet zijn. Kwaliteit en service staan daarbij voorop. En u bent degene die daarvan profiteert.

De producten die wij u als Jacob Schaap kunnen aanbieden, zijn de volgende:

Zakelijke producten

U kunt bij ons terecht voor nieuwe auto’s en gebruikte auto’s.

Nieuwe auto

Als u uw nieuwe auto zakelijk gaat rijden, kunt u kiezen voor leasen of zakelijk financieren. Het grootste verschil is dat in het geval van leasen u niet in een auto investeert en dat alle kosten in de leaseprijs inbegrepen zijn (mobiliteit en gemak). Als u zakelijk financiert, dan investeert u wel in de auto. U activeert uw auto dan op uw balans. Als u zakelijk financiert, kunt u kiezen voor een vaste looptijd en rente (duidelijkheid) of voor boetevrij inlossen wanneer u wilt (flexibiliteit).

Gebruikte auto

Als u uw auto zakelijk financiert, dan investeert u in de auto. U activeert uw auto daarom op uw balans. U kunt kiezen voor een vaste looptijd en rente (duidelijkheid) of voor boetevrij inlossen wanneer u wilt (flexibiliteit).

Particuliere producten

De particuliere financieringsproducten zijn interessant als u uw auto privé rijdt. Wij onderscheiden twee particuliere producten: een financiering met een vaste looptijd en een financiering die u vrijheid geeft.

Meer weten?

Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. Kom daarom eens langs en laat ons de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten. Wij vertellen u graag meer over de particuliere financieringsmogelijkheden en maken graag een passende offerte voor u.

Informeer direct Of vraag direct een Lease offerte aan