Service

Uw Volvo geeft u niet zomaar aan iedereen uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij ons werken speciaal opgeleide technici die iedere Volvo, van jong tot klassiek, met passie en toewijding behandelen.

Maak direct een afspraak

Jaarlijks onderhoud

Om uw Volvo helemaal Volvo te houden, is regelmatig auto onderhoud bij de officiële Volvo-dealer een must! Van een reguliere onderhoudsbeurt voor uw auto tot de behandeling van een klein deukje of het uitvoeren van een airco-check… we helpen u graag verder met het perfecte onderhoud van uw auto.

APK

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen. Onze vakmensen kennen uw auto door en door en maken gebruik van specialistische gereedschappen en op úw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt uw APK snel en effectief uitgevoerd.

Volvo Assistance

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Met elke nieuw afgeleverde Volvo heeft u gedurende 3 jaar gratis Volvo Assistance. Na deze periode wordt Volvo Assistance verlengd wanneer u uw Volvo 1x per jaar voor onderhoud brengt bij de Volvo-dealer, ongeacht de leeftijd van uw auto.

Volvo Card

Onze loyale Volvo-rijders verdienen iets extra’s: De Volvo Card! Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en My Volvo magazine.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Of maak direct een afspraak met onze werkplaats.

Neem contact op