Volvo XC60 Business Pro

Koop een Volvo XC60 met 2.415 euro voordeel! Daarvoor moet je de Business Pro hebben, voorzien van 5.415 euro aan meeruitrusting – waarvoor jij slechts 3.000 euro betaalt.

Slechts 3.000 euro duurder dan de instapuitvoering B4 Momentum is de Volvo XC60 B4 Business Pro. Voor die meerprijs krijg je echter 5.415 euro aan extra uitrusting. Je ontvangt daarmee 2.415 euro aan gratis accessoires. 

De voordelige Business Pro is ook met andere motoriseringen verkrijgbaar, naast de milde hybride ook als plug-in hybride met All-Wheel Drive. Vraag de Volvo-dealer naar de mogelijkheden en een offerte op maat. 

Populaire opties standaard

De meeruitrusting bestaat uit populaire opties. Wie wil er nu geen smartphone-integratie (via Apple CarPlay of Android Auto), Sensus-navigatie (met gratis kaartupdates) met stem- en stuurwielbediening, keyless drive, een handsfree te openen achterklep, mistlampen vóór en verlichting op de grond en bij de portiergrepen? 

Bovendien voorziet de Business Pro ook in verchroomde raamlijsten en de veiligheids- en assistentiesystemen Intellisafe Assist en Intellisafe Surround. Daaronder vallen onder meer adaptieve cruise control met Pilot Assist, Cross Traffic Alert met automatisch remsysteem en Lane Change Merge Assist. 

Tags: