Welke gevolgen heeft de lockdown voor ons bedrijf?

Is de werkplaats open? Kan ik nog een auto kopen? Het antwoord is JA! Onderstaand in het kort de mogelijkheden per afdeling.

De werkplaats en het magazijn zijn open. Heeft u een kwetsbare gezondheid en/of wilt u liever het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperken? Neem dan contact met ons op, zodat we naar een passende oplossing kunnen kijken.

Onze showroom is tijdelijk gesloten, maar uiteraard zijn er diverse mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte Toyota. Allereerst kan een van onze verkopers geheel vrijblijvend bij u aan huis komen. Dan is ook mogelijk om een proefrit te maken in de auto van uw keuze en een taxatie van uw huidige auto. Maar wij kunnen ook op afstand veel voor u betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Daarnaast kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een specifiek voertuig.

Totdat er meer duidelijkheid vanuit de Bovag komt, leveren wij verkochte auto’s bij u thuis of op de zaak af op de afgesproken datum en tijd. Uw eventuele inruilauto nemen wij vervolgens mee. Pinnen is helaas niet mogelijk, dus ons verzoek is om ervoor te zorgen dat het te betalen bedrag op onze bankrekening staat voordat de auto wordt afgeleverd.

Uiteraard hanteren wij in alle gevallen de hygiënevoorschriften van het RIVM. Wij dragen een niet-medisch mondkapje, houden 1,5 meter afstand en desinfecteren uw autosleutels, versnellingspook, stuur en handgrepen.