Vernieuwde Toyota C-HR met krachtigere hybride-uitvoering

Toyota introduceert een krachtigere hybride-uitvoering van de C-HR. De 184 pk sterke High Power Hybrid-techniek kennen we uit de Corolla.

Toyota geeft de C-HR een update. Het belangrijkste nieuwtje is de komst van de High Power Hybrid-uitvoeringen met 2.0 benzinemotor als basis. De nieuwe hybrideversie heeft 184 pk en kan in 8,2 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. Toyota geeft een CO2-uitstoot op van 118 g/km. De bestaande hybride-versie met 1.8-motor en 122 pk én de 1.2 turbo benzinemotor zonder elektro-ondersteuning blijven onveranderd leverbaar.

De uiterlijke wijzigingen zijn minimaal. De koplampen en achterlichten zijn voorzien van een nieuwe lichtsignatuur. Aan de voorkant is de nieuwste versie van de C-HR te herkennen aan de in kleur meegespoten onderste rand en aan de achterkant verbindt een nieuwe, hoogglans zwarte spoiler de achterlichten. 

Toyota voert ook ook enkele technische upgrades door. De aangepaste stuurbekrachtiging zorgt ervoor dat de bestuurder beter aanvoelt wat de voorwielen doen, terwijl de verbeterde isolatie de rijgeluiden adequater buiten de cabine houdt. Verder is er een vernieuwd infotainmentsysteem met Android Auto en Apple CarPlay.

De vernieuwde C-HR komt over enkele maanden naar Nederland. De prijzen zijn nog niet bekend.

Tags: