Toyota Yaris als Business Plus verkrijgbaar

De nieuwe Toyota Yaris, die binnenkort bij de dealers arriveert, is nu ook te bestellen als Business Plus-uitvoering. Je rijdt het nieuwe zakenmodel vanaf 136 euro per maand netto bijtelling.

Toyota voegt een nieuwe uitvoering toe aan het gamma van de nieuwe generatie Yaris, nog voor deze in de showroom staat. De Yaris Business Plus is – zoals de naam al verklapt – speciaal voor zakelijke rijders samengesteld, volgens het principe ‘uitgebreide uitrusting tegen een gunstige fiscale waarde’. 

Met die ‘uitgebreide uitrusting’ heeft Toyota het over het digitale dashboard; het infotainmentsysteem Toyota Touch 2 met Touch ’n Go-navigatie, Apple CarPlay en Android Auto, plus stuurwielbediening; adaptieve cruise control; smart entry met startknop; automatische airco; en lichtmetalen wielen. Ook led-mistlampen, -knipperlichten en -koplampen met grootlichtassistent zitten standaard op de Business Plus.

Omdat de fiscale waarde van de zakenversie begint bij slechts 19.865 euro, kun je de Yaris Business Plus zakelijk al vanaf 136 euro netto per maand aan bijtelling rijden. Dat tarief is gebaseerd op 22 procent bijtelling en 37,35 procent inkomstenbelasting. Naast de 1.5 VVT-i-benzinemotor van 121 pk kun je ook de efficiënte 1.5 Hybrid bestellen, met 116 pk systeemvermogen.

Tags: