Toyota iets té blij met nieuwe Supra

Ze kunnen bij Toyota niet wachten tot de nieuwe Supra wordt onthuld. Volgende week is het zover, maar afdelingen van het merk in Mexico en Duitsland plaatsten in hun enthousiasme iets te vroeg beeldmateriaal op internet.

De nieuwe Supra moet de ultieme uiting zijn van de frisse wind die op dit moment door Toyota waait. Logisch dat ze bij het bedrijf niet kunnen wachten om de sportauto te presenteren. De Duitse importeur plaatste in zijn enthousiasme al twee plaatjes op internet van de nieuwe auto (foto 1 en 2) en uit Mexico komt zelfs een video. De beelden zijn inmiddels weer verwijderd, maar de website Jalopnik.com wist de video veilig te stellen. We hebben de meest interessante beelden daaruit voor je vastgelegd.

Het ontwerp van de Supra blijft dicht bij dat van de FT-1 concept car uit 2014. Enkele opvallende ontwerpelementen zijn de grote, geïntegreerde achterspoiler, de forse luchtinlaten aan de voorkant en de brede ‘heupen’.

De nieuwe Supra wordt volgende week onthuld, op de autoshow van Detroit. Dan maakt het merk ook de eerste technische informatie bekend.

Tags: