Toyota gaat verder met Verso

De Corolla is is inmiddels vervangen door de Auris, maar de Verso gaat gewoon door. Op 7 juni zal het vernieuwde model worden onthuld op de Barcelona Motor Show. De praktische MPV is nu te bestellen en verschijnt vanaf juli in Nederland.

Toyota komt met de vernieuwde Verso zakelijke rijders tegemoet. De 136 pk sterke 2.2 D-4D dieselmotor is voortaan voorzien van een roetfilter en het motorenaanbod is uitgebreid met de 177 pk sterke D-4D Clean Power. Toyota’s D-Cat systeem zorgt hier voor het beperken van de uitstoot van stikstofoxiden en roetdeeltjes.

Ook het uiterlijk en het uitrustingsniveau zijn opgewaardeerd. Onder meer automatische airconditioning in twee zones en een verbeterd audiosysteem behoren nu tot de standaardvoorzieningen. Met het Toyota Easy Flat 7-systeem zin de achterste vijf stoelen in één handomdraai plat te leggen om een volledig vlakke laadvloer te creëren. Het front is geheel aangepast aan de nieuwe designstijl van Toyota. Een extra verticale lijn verbindt de bovenzijde van de grille met de forsere bumper.

Tags: