Toyota Camry krijgt update

Toyota geeft de premiumsedan Camry een update. Behalve uiterlijke wijzigingen is er een nieuw multimediadisplay en worden de Toyota Safety Sense-rijhulpsystemen uitgebreid.

De vorig jaar in Nederland geïntroduceerde Toyota Camry krijgt per modeljaar 2021 een update. De zakensedan draagt dan een nieuwe voorbumper, grille en achterlichtunits. De hybride aandrijflijn blijft ongewijzigd. Maar ín de auto vind je wel nieuwe techniek. 

Het staande multimediasysteem op de middenconsole, in de maat 7 inch (uitrustingsniveau Active) of 9 inch (overige niveaus), maakt daar deel van uit. Het geeft een snellere respons en is makkelijk te lezen en te bedienen. 

Ook heeft Toyota nieuwe functies toegevoegd aan de verzameling assistentiesystemen onder de Toyota Safety Sense-paraplu. Zo zijn er nu intelligente adaptieve cruise control, verkeersbordherkenning en Curve Speed Reduction. De botsdetectiefunctie is uitgebreid en Lane Trace Assist verbeterd. 

Het interieur is eveneens opgefrist, met nieuwe premium stoelbekleding en verfijnde afwerking van dashboard, middenconsole en portierpanelen. Bij de vernieuwde Camry kun je optioneel nieuwe lichtmetalen wielen bestellen, in de maten 17 en 18 inch. Ook is een extra lakkleur beschikbaar, Deep Metal Grey. De Toyota Camry van modeljaar 2021 arriveert in voorjaar 2021 bij de dealers.  

Tags: