Hoe gaat Toyota Jacob Schaap om met het Coronavirus?

Wij nemen het Coronavirus zeer serieus en volgen de RIVM-richtlijnen dan ook strikt op. Al onze vestigingen blijven (voorlopig) open voor zowel de verkoop als werkplaats. Graag brengen wij de volgende punten onder uw aandacht.

Werkplaats

Heeft u de komende drie weken een werkplaatsafspraak gepland staan? Deze kan gewoon doorgaan! Bij het halen en brengen van de auto verzoeken wij u vriendelijk een gepaste afstand te houden tot onze medewerkers. Als u gebruik wilt maken van onze wachtruimte, houd dan voldoende onderlinge afstand tot andere klanten.

Kunt u om bepaalde redenen uw auto niet bij ons langsbrengen, dan bieden wij u een gratis haal- en brengservice aan. Dit kan dan ook volledig gedaan worden zonder fysiek contact, zodat de overdracht van het eventuele Coronavirus tot een minimum wordt beperkt. Mocht u hier prijs op stellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze werkplaatsreceptionisten.

Als u een afspraak wilt maken, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit zoveel mogelijk telefonisch te doen (0320-752626 voor Lelystad en 0321-750600 voor Dronten) of via onze website.

Verkoop

Heeft u interesse in een nieuwe Toyota of een occasion? Ook dan staan wij voor u klaar in onze showroom. Mocht u langs willen komen tijdens koopavond dan is dat mogelijk tot 20:00 uur en enkel op afspraak.

Mocht u liever de deur niet uitgaan, dan kunnen wij toch al veel voor u betekenen. Onze informatieverstrekking kan bijvoorbeeld via de telefoon of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een van onze voertuigen.

Eventuele vragen kunt u stellen via de telefoon tijdens onze openingstijden of per mail.

Tags: