Alle prijzen vernieuwde Toyota Yaris bekend

Benieuwd wat de vernieuwde Toyota Yaris kost? Dat komt goed uit, Toyota heeft nu alle prijzen van het model bekend gemaakt. Ze zijn in de meeste gevallen iets hoger dan die van het uitgaande model. 

Toyota heeft de volledige prijslijst van de vernieuwde Yaris vrijgegeven. Dat de vanafprijs onveranderd 14.495 euro bedraagt was al bekend, veel andere prijzen zijn enkele tientallen tot honderden euro’s hoger dan voorheen. Daar staat een betere uitrusting tegenover. Toyota levert de vernieuwde Yaris in maar liefst zeven verschillende uitvoeringen. De beschikbare motorversies zijn de 1.0 en 1.5 benzinevarianten en de hybride, eveneens met 1.5 benzinemotor.

Het basismodel Acces is voor een compact model als de Yaris al behoorlijk rijk uitgerust, met onder andere een hill-start-systeem, automatisch grootlicht, een regensensor en centrale portiergrendeling. Een audiosysteem met bluetooth en bediening op het stuur en airconditioning krijg je vanaf Comfort-uitvoering. Als je kiest voor de Yaris Aspiration maken ook automatische klimaatregeling, cruise control en een multimediasysteem met 7 inch beeldscherm deel uit van de uitrusting.

Nieuw is de Design Red-uitvoering met rode accenten aan de buitenkant en in het interieur. Je kunt ook nog kiezen voor de Bi-Tone, waarbij het dak en de raamstijlen zijn uitgevoerd in zwart en de rest van de koets in een contrasterende kleur. De meest luxe uitvoeringen luisteren naar de namen Executive en Premium en omvatten extra’s als een navigatiesysteem, leder/alcantara bekleding en een smart key.

Alle vanafprijzen van de vernieuwde Yaris vind je in de tabel, begin mei staat de auto bij de dealer. 

Vanafprijzen Toyota Yaris
benzine 
1.0 VVT-i 69 pk driedeurs Acces 14.495 euro
vijfdeurs Comfort 15.995 euro
1.5 VVT-i 111 pk driedeurs Comfort 17.495 euro
vijfdeurs Comfort 17.995 euro
aut. vijfdeurs Aspiration 19.595 euro
hybride
1.5 Hybrid 100 pk aut. vijfdeurs Aspiration 20.495 euro
Tags: