Adventure-uitvoeringen Toyota C-HR en RAV4

Toyota presenteert voor de C-HR en RAV4 de Adventure-uitvoering. Diverse accessoires moeten de twee SUV’s een stoerdere uitstraling geven.

Toyota kleedt de C-HR en RAV4 aan als ‘Adventure’. Deze nieuwe uitvoering omvat diverse opvallende opties waarmee de twee SUV’s een ruigere uitstraling krijgen. Zowel de C-HR Adventure als de RAV4 Adventure is per direct te bestellen.

Matzwarte 18 inch wielen, titaniumkleurige bodembeschermingsplaten op de bumpers en Adventure-badges onderscheiden de C-HR Adventure van de reguliere uitvoeringen. Binnenin is grijs-zwarte lederen bekleding te vinden. De nieuwe uitvoering is gebaseerd op het Style-uitrustingsniveau, dus airconditioning met climate control, een navigatiesysteem, privacy glass, parkeersensoren en een JBL audiosysteem zijn onderdeel van de uitrusting.

De prijzen beginnen bij 35.695 euro voor de C-HR 1.8 Hybrid Adventure, dat betekent een meerprijs van 1.600 euro ten opzichte van de Style-uitvoering.

RAV4 Adventure

De RAV4 Adventure is voorzien van treeplanken, dakrails, zwarte beschermingsplaten op de bumpers, zwart-grijze lederen bekleding en Adventure-badges. De uitrusting bestaat verder uit een navigatiesysteem, airconditioning met automatische klimaatregeling en stoelverwarming. Voor de RAV4 Adventure met de 2.5 hybride aandrijflijn vraagt Toyota 43.295 euro.

Tags: