Nieuws | Toyota Jacob Schaap

 1. Terug naar zijn oorsprong: wereldpremière van volledig nieuwe Toyota Land Cruiser

  - 11 augustus 2023

  Toyota onthult vandaag met trots de geheel nieuwe Land Cruiser, een model dat direct voortbouwt op de oorspronkelijke kwaliteiten die de naam Land Cruiser al meer dan 70 jaar synoniem maken voor kracht en betrouwbaarheid.

  Lees meer
 2. De volledig nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid

  - 1 juli 2023

  De volledig nieuwe, vijfde generatie Toyota Prius betekent een nieuw hoofdstuk voor de bekendste hybride. Met zijn dynamische design en innovatieve techniek daagt de Prius opnieuw de conventie uit. De nieuwe Prius komt uitsluitend als Plug-in Hybrid naar Europa en wordt vanaf het derde kwartaal in Nederland geleverd.

  Lees meer
 3. De nieuwe Toyota Corolla: verfijnd uiterlijk, betere prestaties en nieuwe technologie

  - 23 februari 2023

  De geschiedenis van de Toyota Corolla is dé les in Toyota’s kaizen-principe: continu verbeteren. Zo is het model al ruim vijftig jaar een van de belangrijkste modellen van

  Lees meer
 4. Toyota GR86 wint titel TopGear Sportauto van het Jaar 2022

  - 22 december 2022

  Lichtgewicht, wendbaar en perfect in balans. De nieuwste toevoeging aan Toyota’s GR-sportwagengamma legt de focus op puur rijplezier. Na enorm lovende kritieken is de Toyota GR86 in de prijzen gevallen: de coupé is verkozen tot TopGear Sportauto van het Jaar 2022.

  Lees meer
 5. Update voor Toyota RAV4

  - 23 juni 2022

  Toyota geeft de RAV4 een reeks aan upgrades voor modeljaar 2023. Met een nieuw multimediasysteem, een groot digitaal instrumentarium en nieuwe functies voor de Toyota Safety Sense-systemen is de populaire SUV van Toyota klaar voor 2023.

  Lees meer
 6. Toyota GR Supra nu ook met handbak

  - 9 mei 2022

  Toyota GAZOO Racing introduceert een nieuwe variant van de GR Supra. Naast de 2,0 liter viercilinder en 3,0 liter zescilinder met achttrapsautomaat komt er nu een derde variant bij: de GR Supra met een handgeschakelde zesversnellingsbak.

  Lees meer
 7. Toyota Yaris Cross wint World Urban Car of the Year

  - 20 april 2022

  De Toyota Yaris Cross is benoemd tot World Urban Car van 2022 in de World Car Awards. Toyota’s SUV in het B-segment werd gekozen door een jury bestaande uit 102 autojournalisten uit 33 landen.

  Lees meer
 8. Toyota breidt garantie uit tot 10 jaar

  - 5 april 2022

  Toyota breidt de garantietermijn uit tot 10 jaar of 200.000 kilometer. Niet alleen voor nieuwe auto’s, maar ook voor huidige klanten.

  Lees meer
 9. Zelf het waarschuwingslampje van de bandenspanning resetten

  - 16 februari 2022

  Veel Toyota’s zijn tegenwoordig uitgerust met een bandenspanningswaarschuwingssysteem. Dit systeem maakt gebruik van sensoren en zenders in de banden van uw auto en signaleert een […]

  Lees meer
 10. Levertijden nieuwe Toyota’s

  - 11 februari 2022

  Als je een splinternieuwe Toyota wilt aanschaffen, dan kun je natuurlijk niet wachten tot ‘ie bij je op de stoep staat. Tussen de start van […]

  Lees meer