Nieuws | Toyota Jacob Schaap

 1. Toyota Hilux krijgt GR Sport behandeling

  - 3 januari 2022

  Toyota geeft de Hilux de GR Sport behandeling. Dat blijft niet beperkt tot uiterlijke wijzigingen. Deze sportieve Hilux presteert nog beter, dankzij lessen uit de Dakar Rally.

  Lees meer
 2. Toyota Land Cruiser 70th Anniversary

  - 23 december 2021

  70 jaar al rijdt de Toyota Land Cruiser rond. Al die jaren heeft de terreinwagen zich bewezen als een capabele en betrouwbare auto. Toyota viert het jubileum met de 70th Anniversary-editie, die standaard met extra comfort- en offroad-opties wordt uitgevoerd.

  Lees meer
 3. Prijzen Toyota Aygo X bekend

  - 17 december 2021

  Vanaf half april 2022 wordt de bekende Toyota Aygo vervangen door de Aygo X. De cross-over is behoorlijk anders maar niet echt veel duurder dan de uitgaande hatchback. Hier zijn de prijzen bij koop of private lease.

  Lees meer
 4. Eerste foto’s Toyota GR86

  - 6 december 2021

  Het debuut van de sportcoupé Toyota GR86, de opvolger van de GT86, is een feit. Hier vind je de eerste, officiële foto’s.

  Lees meer
 5. Toyota Corolla Cross: een SUV in de familie

  - 3 december 2021

  De Toyota C-HR krijgt een broer in het C-segment: de Toyota Corolla Cross. De nadruk ligt bij deze SUV op comfort, ruimte en functionaliteit. Het nieuwe Corolla-familielid wordt voorzien van de nieuwste generatie Toyota-hybridetechniek.

  Lees meer
 6. Toyota geeft C-HR modeljaarupdate

  - 17 november 2021

  Toyota geeft de C-HR vanaf modeljaar 2022 een kleine update. De cross-over krijgt daarbij onder meer Toyota’s nieuwe multimediasysteem Smart Connect.

  Lees meer
 7. Toyota GR86 volgt GT86 op

  - 15 november 2021

  Op 2 december debuteert de Toyota GR86, een technische doorontwikkeling van de GT86. De techniek van de sportcoupé is gebaseerd op de expertise van het Toyota Gazoo Racing-team.

  Lees meer
 8. Toyota gaat elektrisch met SUV bZ4X

  - 1 november 2021

  Toyota, dat is toch het merk van de hybrides? Jazeker, maar zo langzamerhand komt er meer elektrificatie in het productassortiment. Het eerste volledig elektrische model dat het presenteert is de bZ4X, een SUV waarmee je echt kunt terreinrijden – en desgewenst ook zonne-energie opladen.

  Lees meer
 9. Toyota Aygo X volgt Aygo op

  - 5 oktober 2021

  De nieuwe generatie Toyota Aygo komt eraan en die gaat Aygo X heten. De hatchback wordt dan ook vervangen door een cross-over model – en dat in het meest compacte segment van stadsauto’s.

  Lees meer
 10. Toyota RAV4 Adventure voor het buitenleven

  - 14 september 2021

  Toyota vindt het tijd voor de meest avontuurlijke uitvoering van de RAV4. De Adventure heeft standaard een hybride aandrijflijn met intelligente vierwielaandrijving.

  Lees meer