Nieuws | Toyota Jacob Schaap

 1. Hoe gaat Toyota Jacob Schaap om met het Coronavirus?

  - 16 maart 2020

  Wij nemen het Coronavirus zeer serieus en volgen de RIVM-richtlijnen dan ook strikt op. Al onze vestigingen blijven (voorlopig) open voor zowel de verkoop als […]

  Lees meer
 2. Toyota GR Yaris is vanaf nu te reserveren

  - 5 maart 2020

  Het is ‘wie het eerst komst, wie het eerst maalt’ bij het bestellen van de Toyota Yaris GR. Het aantal productieplaatsen van de snelle uitvoering is beperkt.

  Lees meer
 3. Glimp van nieuwe, compacte SUV Toyota

  - 18 februari 2020

  Toyota haalt volgende maand, op de autosalon van Genève, het doek af van een nieuwe, compacte SUV. Het merk laat nu alvast een stukje zien van het model.

  Lees meer
 4. Toyota Proace City nu ook als Verso

  - 30 januari 2020

  Toyota presenteert de Proace City Verso: een praktische personenautovariant van de compacte Proace City-bestelbus. De ruime, praktische auto is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.

  Lees meer
 5. Toyota onthult productieversie nieuwe Mirai

  - 14 januari 2020

  Toyota presenteert de tweede generatie van zijn waterstofmodel, de Mirai. Met een aantrekkelijker design, een groter rijbereik en aansprekendere rij-eigenschappen moet het nieuwe model voor meer mensen aantrekkelijk worden.

  Lees meer
 6. Toyota kondigt compacte SUV op basis van Yaris aan

  - 14 januari 2020

  Toyota presenteert binnenkort een compacte SUV, die op het platform van de Yaris wordt gebouwd. Het model komt onder de C-HR in het modelgamma van Toyota.

  Lees meer
 7. Toyota GR Supra wordt ook leverbaar met 2.0 benzinemotor

  - 14 januari 2020

  Toyota voegt een 2.0 viercilindermotor toe aan het assortiment van de GR Supra. De nieuwe motor heeft minder vermogen dan de zescilinder, maar weegt ook minder.

  Lees meer
 8. Autobedrijven Jacob Schaap levert 20 nieuwe Toyota’s aan A.A.S. Autoschade Dronten

  - 13 januari 2020

  Arjan van den Berg van A.A.S. Autoschade Dronten (midden) krijgt de sleutels overhandigd door Joost Schaap (links) en Peter Botman (rechts). Met de overhandiging van […]

  Lees meer
 9. Resultaat van Japanse toewijding: Toyota GR Yaris

  - 10 januari 2020

  Toyota haalt alles uit de kast voor de GR Yaris. Niets is aan het toeval overgelaten om een echte ‘hot hatch’ van de Yaris te maken.

  Lees meer
 10. Toyota RAV4 nu ook als bedrijfswagen verkrijgbaar

  - 2 december 2019

  Toyota brengt een bedrijfswagenversie van de RAV4 op de markt. De grijs-kentekenversie heeft achter de voorstoelen een tussenschot met een vlakke laadvloer. Het is de eerste bedrijfswagen van het merk die als hybride is te verkrijgen.

  Lees meer