Toyota Yaris First Edition

Er is weer een geheel nieuwe generatie Toyota Yaris. Ter introductie zit er op de First Edition 900 euro aan gratis uitrusting.

Wie kent ‘em niet: de compacte Toyota Yaris? Onlangs is de nieuwe, vierde generatie verschenen. Tegelijk met de showroomintroductie presenteert Toyota het introductiemodel Yaris First Edition. Daarin zit 900 euro aan gratis uitrusting verwerkt, bovenop de features van het Active-uitrustingsniveau. 

Zo krijgt de speciale versie led-koplampen, -knipperlichten voor en achteraan, plus -mistlampen. Ook een aparte grille, 16 inch lichtmetalen velgen in Machined-design, elektrisch te bedienen ramen voor en achter zijn extra. Tot slot is het intromodel voorzien van Smart Entry met startknop, het Toyota Touch 2 Go-navigatiesysteem (met 3 jaar kaartupdates), het 7 inch ‘binocular’ digitale dashboard en inlegstukken in de portieren.

De Toyota Yaris First Edition is, inclusief bovenstaande, verkrijgbaar vanaf 21.495 euro. Dan rijd je de 1,5 liter VVT-i-benzinemotor met 121 pk. Rijd je liever hybride? Dan is er de 1.5 (116 pk) met automaat vanaf 24.295 euro.

Update

Toyota heeft deze actie verlengd tot 31 augustus 2020 of zolang de voorraad strekt. Uiterste registratiedatum Yaris is 30 november. Prijzen aangepast naar prijspeil juli.

Tags: