Toyota Yaris Dynamic nu nog met korting

Bestel nog dit jaar een nieuwe Toyota Yaris in Dynamic-uitvoering en profiteer van de actieprijs inclusief 700 euro gratis accessoires.

Heb je de nieuwe generatie Toyota Yaris al gezien? Die komt een sportiever uiterlijk en interieur dan voorheen, een grotere wielbasis, een digitaal instrumentenpaneel en de nieuwste assistentiesystemen. Ter introductie verstrekt Toyota 700 euro aan gratis accessoires op de Yaris in Dynamic-uitrusting. 

Die uitvoering is standaard voorzien van 16 inch lichtmetalen wielen, led-mistlampen voor en achter, Smart Entry en startknop, het digitale dashboard, Toyota Touch 2-multimediasysteem en smartphone-uitwisseling via Apple CarPlay en Android Auto. Daarnaast heeft ‘ie alles wat de Yaris Comfort en Active hebben. 

Je koopt de Yaris Dynamic al vanaf 21.795 euro, deze heeft een 1,5 liter benzinemotor. Vanaf 24.395 euro rijd je de 1.5 Hybrid, met Toyota’s bekende hybridesysteem zonder stekker. Het hybride model is ook met Toyota Private Lease verkrijgbaar, vanaf 349 euro per maand voor 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De Toyota-dealer kan je alles vertellen over dit leaseaanbod.

Tags: