Toyota Rav4 First Edition

Ter introductie van de nieuwe Toyota Rav4 kun je nu de gelimiteerde First Edition bestellen. Die komt standaard met slimme, extra features tegen een voordeelbedrag. 

Januari 2019 arriveert de nieuwe generatie Toyota Rav4 in de showrooms, vanaf mei volgen de All-Wheel Drive-uitvoeringen. Als eerste presenteert het merk de First Edition, die slechts beperkt leverbaar zal zijn. Voor de prijs vanaf 39.995 euro komt de Rav4 First Edition inclusief slimme, extra accessoires waarvan je slechts een deel betaalt. 

In de basis is het introductiemodel een Rav4 in Active-uitrusting, maar dan voorzien van privacy glass, lichtmetalen wielen, parkeersensoren voor en achter, een elektrisch bedienbare achterklep met geheugenfunctie, een camerafunctie op de binnenspiegel, een panoramische camera, blindehoekmonitor, Lane Change Assist en andere extra’s. 

De Toyota Rav4 First Edition is leverbaar met handgeschakelde en automatische transmissie, met voorwiel- en vierwielaandrijving, en met tweeliter benzinemotor of als 2.5 hybride. Bestel ‘em voordat ‘ie is uitverkocht.

Tags: