Toyota Prius Dark of White Edition

Stijlvol zijn de Dark en White Editions van de nieuwe Toyota Prius. De donker- of lichtkleurige opties worden nu aangeboden voor slechts 995 euro.

De namen van de nieuwste Toyota Prius-actiemodellen geven al een deel prijs: de Dark Edition wordt uitgevoerd met donkerkleurige interieur- en exterieuraccenten, de White Edition juist met lichtkleurige. Het andere, verrassende deel van de actiemodellen is het voordeel.

Toyota neemt bij de Dark Edition 1.795 euro aan meerprijs voor eigen rekening, bij de White Edition 1.515 euro. Je betaalt daardoor slechts 995 euro voor de extra accessoires.

De Prius White Edition komt in witte parelmoerlak. De 17 inch lichtmetalen wielen hebben lichtgekleurde inserts. Het middenconsole en schakelpaneel binnenin zijn eveneens in een lichte tint uitgevoerd. De auto is verder voorzien van privacy glass achter en verlichte instaplijsten bij de dorpels.

De Prius Dark Edition heeft dezelfde uitrusting. De metallic lak wordt echter in de kleur Attitude Black of Ash Grey aangeboden. De inserts van de lichtmetalen wielen zijn Glossy Black. 

Extra voordeel op voorraadmodellen

Bestel nu een Prius Dark of White Edition uit voorraad en ontvang 2.000 euro voorraadvoordeel. Daarmee is de Prius White Edition al leverbaar vanaf 31.925 euro, inclusief automaat. De Dark Edition wordt zelfs al vanaf 29.925 euro aangeboden, dankzij extra klantvoordeel. 

Alle voordelen op een rij

  • hybride actiemodel
  • met voordeelopties
  • voorraadkorting
  • eventueel klantkorting

Update

Toyota heeft deze actie verlengd tot onbepaalde datum. De (voorraad)kortingen worden echter alleen tussen 4 en 30 september 2017 verstrekt. 

Tags: