Toyota Hybrid Switch Dagen

Tijdens de Hybrid Switch Dagen maakt Toyota het aantrekkelijk om over te stappen naar een hybride auto: je ontvangt extra inruilvoordeel, soms zelfs minimaal 3.000 euro. 

Om je over de streep te trekken om hybride te gaan rijden, ontvang jij tijdens de Toyota Hybrid Switch Dagen extra inruilvoordeel op een nieuw aan te schaffen hybride Toyota-model. De hoogte van het voordeel is afhankelijk van het model dat je bestelt. Er zijn inmiddels voldoende hybride modellen beschikbaar: de Yaris, Corolla hatchback, Corolla sedan, Corolla Touring Sports stationcar en de SUV’s C-HR en Rav4. De hoogste inruilbonus ontvang je bij een nieuwe C-HR: minimaal 3.000 euro.

De Hybrid Swith Dagen worden in de maanden augustus en september in de Toyota-showrooms georganiseerd. De dealers vertellen je graag uitgebreid over de voordelen van het rijden met een moderne, hybride Toyota: gemiddeld 300 euro per jaar benzinebesparing, 20 procent minder CO2-uitstoot, tot 50 procent van de tijd elektrisch rijden zonder ooit te hoeven opladen, geen uitval bij een lege accu en beperkte aanschafkosten in vergelijking tot een elektrische auto. 

Tot slot: Toyota heeft nog geen hybride stadsauto in het assortiment. Bestel je echter een nieuwe Toyota Aygo, ook dan ontvang je – minimaal 1.500 euro – inruilkorting.  

Tags: