Toyota Hybrid Deals

Bij aankoop van een hybride Toyota mag jij kiezen welke Hybrid Deal je wilt: extra inruilwaarde, gratis accessoires of een brandstofpas. Het voordeel kan oplopen tot 3.000 euro.

Toyota is hét merk van de ‘hybride zonder stekker’ (HEV). Inmiddels kun je uit tien personenautomodellen kiezen die van zo’n zuinige aandrijving zijn voorzien. Koop je een van deze modellen, dan profiteer je nu van een Hybrid Deal die tot wel 3.000 euro op kan lopen. Jijzelf kiest waaraan je de waarde van de Deal besteedt: aan gratis accessoires, een brandstofpas of extra inruilwaarde. 

Om hiervoor in aanmerking te komen, vraag je een offerte of een proefrit aan van jouw favoriete model. Bijvoorbeeld de populaire Toyota C-HR, de betrouwbare RAV4, de aantrekkelijk ogende Yaris Cross of dé bekende hybride, de Toyota Prius – natuurlijk met hybride aandrijflijn.

Voorbeeld: de Corolla Touring Sports Hybrid

Stel, je wilt de ruime Corolla Touring Sports Hybrid kopen. Na je aanvraag word je door de dealer gevraagd aan te geven welk voordeel je wenst. Voor dit model mag je kiezen uit 1.750 euro aan accessoires, een tankpas ter waarde van 1.500 euro, of 2.500 euro extra op de waarde van je inruilauto. 

De hoogte van het voordeel varieert afhankelijk van het te bestellen model. Op alle hybride modellen van Toyota geldt Toyota Homeservice (coronaproof aflevering van je auto), tot 5 jaar of 200.000 km garantie en standaard uitrusting met een automaat. De brandstofpas kun je gebruiken bij de meer dan vierduizend Travelcard-stations in Nederland.

Tags: