Toyota C-HR introductiemodellen

Sinds eind 2019 staat de vernieuwde Toyota C-HR in de showrooms. Ter introductie zijn er twee tijdelijke modellen waarin 1.000 euro voordeel verwerkt zit.

Op 20 december 2019 arriveerde de verniewde Toyota C-HR bij de dealers. Het uiterlijk is enigszins aangepast, het infotainmentsysteem is vernieuwd en enkele technische upgrades zijn doorgevoerd. Voortaan wordt de SUV in twee hybride vermogensuitvoeringen aangeboden: met 122 respectievelijk 184 pk systeemvermogen. Ter introductie verschijnen twee voordelige modellen van de vernieuwde Toyota C-HR. 

De C-HR First Edition is een meeruitvoering van de C-HR Dynamic. De extra accessoires bestaan onder andere uit een JBL Premium-audiosysteem met speakers en subwoofer, een bestuurdersstoel met elektrisch verstelbare lendensteun en stoelverwarming, led-mistlampen vóór en een dodehoekdetectie. Inclusief 1.000 euro modelvoordeel krijg je de First Edition mee vanaf 34.995 euro. 

De C-HR Launch Edition is gebaseerd op het Executive-uitrustingsniveau. Extra’s zijn de metallic lak in Fusion Orange, het zwarte dak, zwarte lederen bekleding, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en matzwarte, 18 inch lichtmetalen wielen in ‘Multispoke’-design met bijpassende banden. Inclusief 1.000 euro voordeel vanaf 38.990 euro.

Update

Toyota beëindigt de actie (in elk geval voor de First Edition) uiterlijk op 31 juli 2020; verder zolang de voorraad strekt. Uiterste datum kentekenregistratie 30 september.

Tags: