Toyota C-HR introductiemodellen

Sinds eind 2019 staat de vernieuwde Toyota C-HR in de showrooms. Ter introductie zijn er twee tijdelijke modellen waarin 1.000 euro voordeel verwerkt zit.

Op 20 december 2019 arriveerde de verniewde Toyota C-HR bij de dealers. Het uiterlijk is enigszins aangepast, het infotainmentsysteem is vernieuwd en enkele technische upgrades zijn doorgevoerd. Voortaan wordt de SUV in twee hybride vermogensuitvoeringen aangeboden: met 122 respectievelijk 184 pk systeemvermogen. Ter introductie verschijnen twee voordelige modellen van de vernieuwde Toyota C-HR. 

De C-HR First Edition is een meeruitvoering van de C-HR Dynamic. De extra accessoires bestaan onder andere uit een JBL Premium-audiosysteem met speakers en subwoofer, een bestuurdersstoel met elektrisch verstelbare lendensteun en stoelverwarming, led-mistlampen vóór en een dodehoekdetectie. Inclusief 1.000 euro modelvoordeel krijg je de First Edition mee vanaf 34.995 euro. 

De C-HR Launch Edition is gebaseerd op het Executive-uitrustingsniveau. Extra’s zijn de metallic lak in Fusion Orange, het zwarte dak, zwarte lederen bekleding, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en matzwarte, 18 inch lichtmetalen wielen in ‘Multispoke’-design met bijpassende banden. Inclusief 1.000 euro voordeel vanaf 38.990 euro.

Update

Toyota heeft de actie voor de First Edition verlengd tot 31 augustus 2020 of zolang de voorraad strekt. Uiterste datum kentekenregistratie 30 oktober. Launch Edition zolang de voorraad strekt. Op de introductiemodellen profiteer je sinds augustus bovendien van 2.000 euro extra inruilvoordeel; zie de actie elders in deze rubriek

Tags: