Toyota C-HR First Edition

Kies je voor de Toyota C-HR First Edition dan ontvang je een van de eerste SUV-modellen, gratis extra accessoires én een cadeautje. Ontdek dit ‘limited edition’ introductiemodel. 

Met de komst van de cross-over C-HR slaat Toyota een nieuwe weg in. Design is daarbij belangrijk. Toch heeft de nieuwkomer ook bekende Toyota-kenmerken zoals de beschikbaarheid van hybride versies. 

Ter introductie verschijnt eerst een gelimiteerde editie, de C-HR First Edition, die gebaseerd is op het riante uitrustingsniveau Executive. Dat betekent dat lichtmetalen wielen, privacy glass, parkeersensoren voor en achter, speciale bekleding, stoelverwarming vóór, Toyota Touch with Go Plus-multimedia en meer accessoires standaard al aanwezig zijn. 

Daaraan wordt een JBL Premium-audiosysteem toegevoegd, inclusief negen speakers en een subwoofer. Chromen ornamenten sieren de voorbumper, flanken en de achterklep. En een First Edition kan natuurlijk niet zonder unieke badge.

Voor de extra accessoires betaal je slechts 500 euro. De rest van de meerprijs, 1.690 euro, neemt Toyota voor eigen rekening. Ook ontvang je een cadeau bij de C-HR First Edition: een draagbare, waterproof Bluetooth-speaker voor het audiosysteem. Zo kun je altijd muziek afluisteren, ook al ben je in de achtertuin of op het strand. De luidspreker heeft een waarde van 299 euro. In totaal loopt het voordeel dus tot bijna 2.000 euro op.

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • gratis extra’s
  • gratis JBL-speaker

De Toyota C-HR First Edition is verkrijgbar met 1,2 liter turbobenzinemotor, vanaf 30.560 euro. Daarnaast is er de 1.8 Hybrid-uitvoering met automatische transmissie, vanaf 33.260 euro.

Update

Toyota heeft de actie verlengd tot en met 31 december 2016 of zolang de voorraad strekt. De C-HR dient uiterlijk 31 december 2016 geregistreerd te zijn. 

Tags: