Toyota C-HR Black Edition

De beperkt leverbare Toyota C-HR Black Edition komt met een extra complete uitrusting, voordeel op deze opties én een gratis Bluetooth-speaker van JBL.

Als je een bijzondere cross-over wilt bestellen, dan staat de onderscheidend vormgegeven Toyota C-HR vast en zeker op je shortlist. Er is nu zelfs een ‘limited edion’ die nog meer de moeite waard is. Toyota hangt deze Black Edition vol met waardevolle accessoires. Daarop verstrekt het merk 1.690 euro voordeel, zodat de vanafprijs op een mooie 34.695 euro ligt. 

De toegevoegde opties bestaan onder meer uit matzwarte, lichtmetalen wielen, zwart/grijze lederen bekleding, JBL Premium-audio, een subwoofer, plus diverse assistentiesystemen zoals Simple Intelligent Park Assist. 

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • met rijke uitrusting
  • tegen voordeelprijs

De C-HR Black Edition is leverbaar als 1.8 liter hybride met standaard automaat. Behalve in de lakkleur Night Sky Black metallic is het actiemodel ook leverbaar in andere kleuren, onder meer parelmoerwit met een zwart dak. 

Update

Vanafprijs aangepast naar prijspeil 2018. Bluetooth-speaker niet langer bij de auto cadeau. Wel is de actie nu te combineren met Toyota Free Hybrid (zie elders in deze rubriek). Nog verkrijgbaar tot en met 28 februari 2018 of zolang de voorraad strekt. Uiterste registratiedatum ligt nu op 31 maart 2018.

Tags: