Toyota Auris (TS) Dynamic

De meeruitrusting van de Toyota Auris Dynamic hoef je niet volledig te betalen. Tijdelijk loopt het voordeel op tot 1.800 euro.

Het actiemodel Toyota Auris Dynamic is gebaseerd op de Auris in het Aspiration-uitrustingsniveau. Daaraan zijn extra’s toegevoegd die je slechts deels hoeft te betalen. Nemen we bijvoorbeeld de hybride Auris Dynamic, dan ligt de waarde van de extra features op 2.500 euro. Tijdelijk betaal je hiervoor slechts 700 euro – de overige 1.800 euro aan accessoires krijg je gratis van Toyota.

Over welke accessoires hebben we het dan? Dat zijn het Toyota Touch2 with Go Plus-navigatiesysteem inclusief 3 jaar gratis kaartupdates, Smart Entry, sportstoelen bekleed met grijze stof, een automatisch dimmende binnenspiegel, regensensor, schemersensor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en privacy glass achter. 

De Toyota Auris Dynamic is leverbaar vanaf 26.415 euro, voor de 1.2T-benzineversie. Er is ook een uitvoering met automaat, dieselmotor en een hybride Auris Dynamic. De actie geldt eveneens voor de Auris Touring Sport Dynamic, vanaf 27.715 euro.

Alle voordelen op een rij

  • standaard extra’s
  • merendeel gratis
  • diverse uitvoeringen
Tags: