Actiemodel Toyota Aygo X-JBL

1.345 euro aan opties op de Toyota Aygo X-JBL ontvang je gratis. Van de vanafprijs van 16.650 euro kan ook nog eens 1.500 euro inruilwaarde afgaan.

Met de Toyota Aygo X-JBL heb je een aparte auto, vooral dankzij het oranje dak. Op en in de auto vind je nog meer van deze opvallende kleur, maar net niet teveel, zodat het resultaat speels is. Het oranje wordt afgezet tegen donkergrijze ‘Charcoal’ metallic lak en de kleur zwart, te vinden op bijvoorbeeld de lichtmetalen wielen en dashboardpanelen. 

De X-JBL is vanzelfsprekend voorzien van een premium JBL-audiosysteem, dat met vier speakers en een subwoofer komt. Verder voegt Toyota onder meer mistlampen vooraan, privacy glass, een automatische airco en een schemersensor toe. De waarde van de extra uitrusting bedraagt 2.545 euro. Omdat jij daar slechts 1.200 euro van hoeft te betalen, krijg je 1.345 euro aan opties cadeau van het merk. 

De vijfdeursauto met 1.0 VVT-i benzinemotor (72 pk) is zodoende al vanaf 16.650 euro verkrijgbaar. Met X-Shift-automaat betaal je vanaf 18.295 euro. Je kunt de auto ook privéleasen; zolang de actie duurt vanaf 259 euro per maand. Maar er is meer… Want heb je een auto in te ruilen bij aankoop van de nieuwe Aygo X-JBL, dan ontvang je nu ook 1.500 euro extra inruilwaarde bovenop de waarde van je huidige auto. 

Update

Toyota heeft de actie opnieuw verlengd, nu tot en met 31 maart 2021. Uiterste registratiedatum is 31 mei 2021. 

Tags: