Suzuki Vitara Full Hybrid krijgt prijskaartjes opgeplakt

Suzuki maakt de prijzen bekend van de onlangs aangekondigde Vitara Full Hybrid. De SUV is al vanaf 28.250 euro verkrijgbaar. Het model is tevens te bestellen met AllGrip-vierwielaandrijving.

De prijskaartjes worden op de Suzuki Vitara Full Hybrid geplakt en daarmee is de nieuwe aandrijflijn van de SUV te bestellen. Vanaf 28.250 euro kun je hybride en, over korte afstanden, volledig elektrisch rijden. De ‘hybride zonder stekker’ is te gebruiken als trekauto tot een geremd gewicht van 1.200 kg. De Vitara Full Hybrid is ook verkrijgbaar met AllGrip-vierwielaandrijving.

Voor het vanafbedrag krijg je het uitrustingsniveau Select mee. Deze beschikt over onder andere 17 inch lichtmetalen wielen, een achteruitrijcamera, dodehoekmonitor, stoelverwarming, evenals Apple CarPlay en Android Auto smartphone-connectiviteit. Dat komt bovenop de standaarduitrusting van de Vitara, die bestaat uit bijvoorbeeld airco, adaptieve cruise control met snelheidsbeperking, led-verlichting en Lane Departure Warning.

Het topuitrustingsniveau Style wordt bedeeld met luxe bekleding, navigatie, parkeersensoren voor en achter en gepolijst lichtmetaal. Je krijgt deze versie mee vanaf 30.750 euro. Kies je voor AllGrip op de Select of Style, dan betaal je een meerprijs van 3.000 euro. De levering van de Vitara Full Hybrid begint in het eerste kwartaal van 2022. Op de SUV zit een garantietermijn van 6 jaar. 

Tags: