Suzuki maakt uitvoeringen Ignis bekend, nog geen prijzen

Suzuki houdt de spanning erin met de nieuwe Ignis. Het merk maakt nog niet de prijzen van de stads-SUV bekend, maar laat wel alvast weten in welke uitvoeringen het nieuwe model straks is te verkrijgen.

Suzuki maakt vooruitlopend op de prijzen bekend in welke uitvoeringen de nieuwe Ignis vanaf januari is te verkrijgen. Het merk biedt de auto vanaf dan aan in drie uitvoeringen: Comfort, Select en Stijl. Al vanaf het eerste uitrustingsniveau is de Ignis aan te kleden met opvallende accenten, zoals oranje ringen rondom de ventilatieroosters.

De standaarduitvoering Comfort omvat een radio/mp3-speler met Bluetooth, airconditioning en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. De Select-uitvoering voegt daar aan toe: een 7 inch aanraakscherm met Android infotainmentsysteem, een achteruitrijcamera, 16 inch lichtmetalen wielen en verschuifbare achterstoelen.

De meest luxe Ignis luistert naar de naam Stijl en heeft naast de uitrusting van de andere uitvoeringen ook nog cruise control, een navigatiesysteem, led-verlichting en keyless entry en start.

De Ignis staat in januari in de showroom, de prijzen worden binnenkort bekend gemaakt.

Tags: