Suzuki komt met speciale Rhino-uitvoeringen

Suzuki brengt van bijna elk model een Rhino-uitvoering uit. De Celerio, Ignis, Baleno, Vitara, S-Cross en Jimny krijgen allemaal een speciale Rhino-aankleding.

Suzuki introduceert de Rhino-uitvoering. Niet van één model, maar van bijna alle auto’s die het merk op dit moment verkoopt. De Celerio, Ignis, Baleno, Vitara, S-Cross en Jimny zijn tijdelijk verkrijgbaar als Rhino en te herkennen aan de specifieke aankleding.

De uitrusting verschilt per model, maar in grote lijnen zijn de Rhino-uitvoeringen aangekleed met aluminiumkleurige spiegelkappen, skidplates op de bumpers, een dakspoiler, lichtmetalen wielen en speciale vloermatten met leren bies. Op de B-stijl van de Rhino-modellen is een badge met Rhino-logo en het productienummer aangebracht.

De uitrusting van alle Suzuki Rhino-uitvoeringen bestaat uit airconditioning, een navigatiesysteem en een audio-installatie. Bovendien krijgen alle kopers een jaar lang donateurschap van de Suzuki Rhino Club cadeau. Hiermee steun je een neushoornreservaat in Tanzania.

De prijzen zijn al bekend, de Rhino-modellen zijn per direct te verkrijgen. Hieronder in de tabel vind je de vanafprijzen.

Prijzen Suzuki Rhino-modellen
Celerio 12.999 euro
Ignis 16.949 euro
Baleno 17.799 euro
Vitara 24.999 euro
S-Cross 25.999 euro
Jimny 28.499 euro
Tags: