Sportiever en completer: Suzuki Swift Sportline

Nu de Suzuki Swift Sport gelanceerd is, is ook het pad gebaand voor een sportievere uitvoering van de reguliere Swift. Onder de toepasselijke naam Sportline levert Suzuki een sportievere, completer uitgevoerde versie met onder meer 17 inch lichtmetalen wielen en een subtiele bodykit.

De Swift Sportline komt naar keuze met de 1.2 Dualjet- of 1.0 Boosterjet-motoren met respectievelijk 90 en 112 pk. Om de sportiviteit te benadrukken krijg je, naast de 17 inch metende lichtmetalen wielen, een zwarte honingraat-grille en zelfs striping op het voorscherm. Ook de grote acherspoiler en de dubbele uitlaat benadrukken dat dit niet zomaar een Swift is.

Vanbinnen is de Swift Sportline altijd voorzien van een 7 inch groot aanraakscherm, airco en een achteruitrijcamera. Voor de winterse dagen is het prettig om te weten dat de voorstoelen verwarmd kunnen worden.

De Swift Sportline 1.2 Dualjet is verkrijgbaar vanaf 18.799 euro, de 1.0 Boosterjet kost minimaal 19.999 euro. Private lease-prijzen beginnen bij respectievelijk 299 en 329 euro per maand.

Tags: