Nieuws en acties | Suzuki Jacob Schaap

 1. Vernieuwde Suzuki Swace te bestellen vanaf 35.795 euro

  - 1 februari 2023

  Suzuki maakt de prijzen bekend van de vernieuwde Suzuki Swace. De stijlvolle stationwagon met gewijzigde hybride aandrijflijn is direct te bestellen. De prijzen beginnen bij 35.795 euro voor de Swace Select.

  Lees meer
 2. Suzuki introduceert S-Cross Full Hybrid

  - 13 april 2022

  Suzuki lanceert de S-Cross Full Hybrid met een nieuwe efficiënte aandrijflijn en standaard automatische versnellingsbak. Vanaf de tweede helft van 2022 is de nieuwe S-Cross Full Hybrid beschikbaar.

  Lees meer
 3. Suzuki Across is vernieuwd

  - 9 maart 2022

  Krachtig, efficiënt en nu nóg verfijnder. Suzuki geeft de Across een update voor modeljaar 2022.

  Lees meer
 4. Suzuki Vitara Full Hybrid krijgt prijskaartjes opgeplakt

  - 21 december 2021

  Suzuki maakt de prijzen bekend van de onlangs aangekondigde Vitara Full Hybrid. De SUV is al vanaf 28.250 euro verkrijgbaar. Het model is tevens te bestellen met AllGrip-vierwielaandrijving.

  Lees meer
 5. Suzuki Full Hybrid debuteert in Vitara

  - 2 december 2021

  Suzuki introduceert de Full Hybrid, een hybride aandrijflijn die je niet op hoeft te laden maar waarmee je op korte afstand volledig elektrisch rijden kunt. Deze debuteert in de Vitara, maar komt ook in de nieuwe S-Cross te liggen.

  Lees meer
 6. Suzuki S-Cross prijzen al bekend

  - 29 november 2021

  De prijzen van de nieuwe Suzuki S-Cross zijn vandaag bekendgemaakt. Vanaf 26.875 euro rijd je weg met de SUV cross-over.

  Lees meer
 7. Nieuwe Suzuki S-Cross nog dit jaar verkrijgbaar

  - 25 november 2021

  Vandaag maken we kennis met de nieuwe Suzuki S-Cross. De SUV, die boven- én onderhuids weer helemaal up-to-date is, kun je nog dit jaar rijden.

  Lees meer
 8. Suzuki S-Cross met extra inruilvoordeel

  - 17 augustus 2021

  Ruil je auto in voor een nieuwe Suzuki S-Cross en ontvang 1.500 euro extra inruilvoordeel. Nog zolang de voorraad strekt!

  Lees meer
 9. Maatregelen omtrent Corona-virus

  - 26 mei 2021

  Het Corona virus begint behoorlijk serieuze vormen aan te nemen. Wij als Autobedrijven Jacob Schaap, Van der Schaaf en Botman Zwaag nemen dit uiteraard erg serieus en volgen dan ook de RIVM richtlijnen op. Al onze vestigingen blijven (voorlopig) open voor zowel de werkplaats als de verkoop.

  Lees meer
 10. Suzuki Vitara en S-Cross nu met automaat

  - 22 februari 2021

  Per direct kun je de Suzuki Vitara en S-Cross ook met automaat bestellen. Het trekgewicht van beide modellen wordt tot 1.500 kg verhoogd, zowel voor de handmatig als automatisch te schakelen uitvoeringen.

  Lees meer