Verzilver het overgewicht van je auto

Wil je afvallen én er geld voor krijgen? Het overgewicht van je huidige auto kun je verzilveren tegen inruilvoordeel bij een nieuwe, lichtgewicht Suzuki Baleno. 

Suzuki heeft sinds kort een nieuwe, compacte hatchback in de showroom staan: de Baleno. Bijzonder is het lichte gewicht dat – afhankelijk van de uitvoering – begint bij slechts 840 kg. Daardoor betaal minder wegenbelasting en verbruik je minder brandstof. 

Het wordt nog gekker: Suzuki maakt de lichtgewicht inzet van een inruilactie. Op de actiesite kun je de inruilwaarde van je huidige auto berekenen. De site geeft bovendien een inruilpremie weer die je kunt verzilveren als je het ‘overgewicht’ van je huidige auto inruilt voor de Baleno.

Voorbeeld

Stel dat je nu een andere compacte auto van ongeveer 5 jaar oud rijdt, met 50.000 km op de teller, die 148 kg zwaarder is dan de Baleno. Dan kan dit ‘overgewicht’ je zomaar 409 euro inruilvoordeel opleveren. 

Rekenvoorbeeld Baleno 1.0 Boosterjet High Executive
Verkoopadviesprijs € 19.699,-
Stel: inruilwaarde huidige auto – € 4.500,-
Stel: inruilvoordeel – € 409,-
Actieprijs € 14.790,-

Je kunt al vanaf 14.999 euro een nieuwe Suzuki Baleno bestellen; net als in bovenstaand voorbeeld gaan daar de inruilwaarde en het inruilvoordeel nog vanaf.

Tags: