Twee nieuwe actiemodellen Suzuki Swift

De derde generatie van het actiemodel Suzuki Swift Bandit is nu verkrijgbaar. Ook de Swift Style kent mooie extra uitrusting tegen een aantrekkelijke prijs.

Hij is vernoemd naar de legendarische motorfietsserie Suzuki Bandit maar geniet zelf ook al enige bekendheid: het actiemodel Suzuki Swift Bandit is terug, de met extra accessoires uitgeruste Swift die het sportieve karakter van de auto extra benadrukken. Dit keer is de Bandit te bestellen vanaf 15.399 euro. 

Daarvoor krijg je – bovenop de standaarduitrusting van de vijfdeurs Swift Comfort – zwarte 16 inch lichtmetalen wielen, led-dagrijverlichting, een dakspoiler in carrosseriekleur en mistlampen vóór. In het interieur zijn bovendien een sportstuur met zilverkleurige stiksels en lederen bekleding op het stuurwiel, de pookhoes en stoelen toegevoegd. Met het stuur kun je de eveneens standaard cruise control en Bluetooth bedienen. 

Ga je liever voor stijlvol dan sportief dan is er het alternatief van de Swift Style. Dit actiemodel is leverbaar vanaf 16.399 euro en heeft, ten opzichte van de vijfdeurs Swift Comfort, als extra’s onder meer een chromen grille, 16 inch lichtmetalen velgen, het sportstuur, een speciale leer- en suedelook bekleding en paarse stiksels. 

Tags: