Suzuki winterbanden/wielset actie

Zowel voor je nieuw aan te schaffen Suzuki als voor de Suzuki die je al in je bezit hebt zijn er nu voordelige winterbanden beschikbaar.

De Suzuki-dealer biedt momenteel voordelige winterbanden en wielsets aan. Voor elk model Suzuki zit er wel wat bij. Het maakt niet uit of de banden bedoeld zijn voor de Suzuki die je al rijdt of voor een spiksplinternieuw model. 

Voor oudere Suzuki-modellen zijn Yokohama-wielsets beschikbaar vanaf slechts 549 euro. Voor dit bedrag heb je een complete set van vier 14 inch Yokohama-winterbanden plus stalen velgen die passen op de Suzuki Celerio. Zo zijn er ook voordelige sets voor de Ignis, Baleno, Swift, Vitara en S-Cross.

Als je een nieuwe Suzuki aanschaft zijn all-seasonbanden een goede optie. Vier Vredestein all-seasonbanden in de maat 165/65 R14 zijn bij de Suzuki-dealer al vanaf 259 euro leverbaar, inclusief montage. 

Indien van toepassing, komen de banden met het bandenspanningsmonitorsysteem TPMS. Vraag de dealer naar de mogelijkheden voor jouw Suzuki. 

Tags: