Suzuki Vitara Limited Edition

Er zijn slechts 250 exemplaren van de Suzuki Vitara Limited Edition te koop. Op de mooie uitrusting zit ruim 2.400 euro voordeel.

Tijdelijk kun je bij de Suzuki-dealers de Suzuki Vitara Limited Edition kopen. Bovenop de uitrusting van de Vitara Exclusive heeft deze Vitara standaard een sportgrille, skidplates ‘Outdoor’, verchroomde motorkap-ornamenten en zwarte, gepolijste 18 inch velgen ‘Wolf’. 

De stoelen zijn met leder en stof bekleed, in de kleurcombinatie bruin/antraciet of zwart/zilver. Ook het dashboard, de middenconsole en armsteun zijn van leer voorzien. in de armsteun is standaard een draadloze telefoonoplader aanwezig. De genummerde badge op het dashboard geeft aan dat het om een unieke auto gaat. 

De waarde van bovengenoemde accessoires ligt op ruim 4.434 euro. Je betaalt, ten opzichte van de Vitara Exclusive, echter slechts 2.000 euro meerprijs. Dat betekent dat je de grootste helft gratis krijgt. 

Rekenvoorbeeld
Waarde extra opties  € 4.434,24
Actieprijs € 2.000,00
Voordeel € 2.434,24

De speciale uitvoering is te bestellen met 1,6 liter benzinemotor of 1.6-diesel. Daarnaast kun je kiezen voor een automaat en/of AllGrip-uitvoering. De Suzuki-dealer stelt graag een offerte op van de Vitara van jouw keuze.

Tags: