Suzuki Rhino-uitvoeringen

De Suzuki Rhino-modellen bieden standaard pakketvoordeel en ook ontvang je meestal inruilvoordeel. Maar er is meer om je goed over te voelen. 

Bumperskidplates en een dakspoiler maken van de Suzuki Rhino-modellen beesten van auto’s. Deze actiemodellen komen verder met aluminiumkleurige afwerkingsdetails, luxe vloermatten (met gestileerd neushoorntje) en een genummerde badge – dat laatste omdat de Rhino’s niet onbeperkt verkrijgbaar zijn. De actiemodellen zijn slechts tijdelijk leverbaar. 

Ga dus op tijd naar de dealer. Want de Suzuki Rhino-uitvoeringen komen ook met aantrekkelijk voordeel. Behalve pakketvoordeel tot maximaal 1.800 euro kom je op alle modellen, uitgezonderd de Ignis, ook in aanmerking voor inruilvoordeel variërend van 750 tot 1.500 euro. Er zijn Rhino-versies van alle Suzuki-modellen behalve de Swift. 

Voorbeeld: de Suzuki S-Cross Rhino

Dankzij 1.800 euro accessoirevoordeel en een inruilpremie van 1.500 euro is de Suzuki S-Cross Rhino al vanaf 24.499 euro leverbaar. De speciale uitvoering is gebaseerd op de reeds goed uitgeruste Exclusive-uitrusting maar heeft als extra’s onder meer een 7 inch Smartlink-audiodisplay met sd-kaart navigatie, 17 inch lichtmetalen wielen, een dakspoiler in de kleur van de carrosserie, een dorpel skirtset en bumper skitplates voor en achter. 

Alle voordelen op een rij

  • pakketvoordeel
  • inruilvoordeel
  • lidmaatschap Rhino Club

Maar er is meer om je goed over te voelen. Alle kopers van een Suzuki Rhino-model ontvangen een jaar lang donateurschap van de Suzuki Rhino Club cadeau. Hiermee steun je een neushoornreservaat in Tanzania, maar ook bijvoorbeeld lokale educatie in autotechniek. 

Tags: