Suzuki Private Lease

Private Lease van Suzuki is all-inclusive en leverbaar vanaf 199 euro per maand. Bij aanbetaling gaat dit bedrag nog omlaag.

Met all-in Private Lease zijn alle kosten van het autorijden, uitgezonderd de benzine, in één maandbedrag gedekt. Bij de Suzuki-dealer kun je zo’n contract voor de Suzuki Celerio al afsluiten vanaf 199 euro per maand. Of nóg voordeliger, want als je een aanbetaling doet wordt het maandbedrag lager. Voor die aanbetaling kun je ook de inruilwaarde van je huidige auto gebruiken.

Suzuki Private Lease is ook verkrijgbaar voor de modellen Baleno, Swift, Vitara en S-Cross. In het leaseproduct zijn inbegrepen: wegenbelasting, all-risk verzekering, reparatie, onderhoud, banden en vervangend vervoer (na 24 uur). Je betaalt zelf alleen nog de brandstof. Er wordt geen borg gevraagd en alleen een klein eigen risico voor niet-verhaalbare schade. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in lease
  • vanaf € 199,-/maand
  • of minder bij aanbetaling

Het aanbod vanaf 199 euro geldt bij 10.000 te rijden kilometers per jaar en een looptijd van 48 maanden. Mocht je het contract onverwachts op moeten zeggen door bepaalde persoonlijke omstandigheden dan kan dat direct en kosteloos. 

Tags: