Suzuki Ignis Intro-modellen met gratis infotainmentsysteem

De introductie van de nieuwe Suzuki Ignis gaat gepaard met een interessante aanbieding. Vroege kopers krijgen namelijk een infotainmentsysteem met 7 inch aanraakscherm cadeau.

Suzuki biedt ter introductie van de nieuwe Ignis tijdelijk de Select Intro en Stijl Intro-uitvoeringen aan. Deze speciale versies zijn gebaseerd op de reguliere Ignis Select en Ignis Stijl. Voor de extra’s van de Intro-versies betaal je tijdelijk helemaal niets.

De Select Intro heeft dus de prijs van de Ignis Select. Die bedraagt 15.999 euro, in combinatie met de 1.2 benzinemotor. Een automaat is optioneel. De meeruitrusting van het Select Intro-model bestaat uit een infotainmentsysteem met 7 inch aanraakscherm, TomTom-navigatie, Bluetooth en Spotify-ondersteuning. Ook heeft het Intro-model audiobediening op het stuur en vier luidsprekers aan boord.

De Stijl Intro is er vanaf 17.999 euro en kost daarmee net zoveel als de reguliere Stijl-uitvoering. Naast de genoemde extra’s van de Select Intro krijgen kopers van de Ignis Stijl Intro ook nog een achteruitrijcamera en twee extra luidsprekers.

Tags: