Suzuki Business Editions

De Suzuki Business Editions zijn standaard uitgerust met zaken als navigatie, cruise control en parkeersensoren. Een deel van deze extra’s wordt niet in de leaseprijs doorberekend.

Als zakelijk rijder wil je een auto die er representatief uitziet en voorzien is van de nodige features. Daarom zijn er de Suzuki Business Editions. Die hebben een zakelijke uitstraling en zijn standaard uitgerust met extra accessoires waaronder navigatie, cruise control, achteruitrijcamera, parkeersensoren achter, smartphone QI-oplader en armsteun.

Verschillende van deze extra’s worden niet door Suzuki Financial Services in rekening gebracht. Afhankelijk van het model dat je gaat rijden kan dit oplopen tot 2.500 euro aan gratis accessoires – een voordeel dat natuurlijk wordt doorberekend in de leaseprijs. 

Zo blijven het leasetarief en de netto bijtelling lekker laag. Je rijdt al vanaf 245 euro per maand geheel verzorgd in de Suzuki Ignis Business Edition. De actieprijzen in onderstaande tabel gelden voor een Full Operational Lease-contract van 60 maanden waarbij je jaarlijks 20.000 km/jaar rijdt. Er zijn ook andere looptijden en kilometrages mogelijk; vraag de Suzuki-dealer naar een berekening op maat. 

Suzuki Business Editions
Model Actie leaseprijs vanaf Netto bijtelling vanaf
Ignis  245 euro per maand 108 euro per maand
Baleno 255 euro per maand 111 euro per maand
Swift 249 euro per maand 109 euro per maand
S-Cross 365 euro per maand 163 euro per maand
Vitara 351 euro per maand 156 euro per maand

Update

Tabel aangepast naar prijspeil maart 2018.

Tags: