Gratis tankpas om minimaal 10.000 km Suzuki te rijden

Iedereen die nu een nieuwe Suzuki aanschaft ontvangt van de dealer een tankpas waarmee je minimaal 10.000 km kunt rijden. En dan hebben we het over verbruikscijfers in de praktijk.

De omstandigheden waaronder de officiële brandstofverbruikcijfers gemeten worden wijken af van die in de praktijk. Het weer kan tegen zitten, je staat in de file, hebt behoorlijk gas gegeven of hebt flink wat accessoires aan de auto toegevoegd. Net als jij wil Suzuki wel eens weten hoeveel de modellen uit het Suzuki-gamma echt verbruiken, in de praktijk. 

En omdat het merk ervan overtuigd is dat de Suzuki-modellen ook dan goed uit de verf komen ontvang je nu bij aanschaf van een nieuwe Suzuki een gratis branstofpas. Met deze tankpas kun je minimaal 10.000 km ver rijden – en dan hebben we het over het verbruik in de praktijk. 

Alle voordelen op een rij

  • gratis tankpas
  • voor praktijkverbruik
  • Verbruiks-app

Suzuki-app om eerst uit te proberen

Niet alleen voor Suzuki-rijders maar voor álle automobilisten is er de Suzuki Verbruiksapp waarmee je exact inzicht krijgt in het brandstofverbruik van jouw auto. Dus als je nog niet overtuigd bent van de zuinigheid van Suzuki-modellen kun je met deze app eerst meten wat jouw auto verbruikt en deze cijfers vergelijken met die van Suzuki-rijders. 

Update

Wie nu kiest voor een Suzuki Vitara ontvangt naast de tankpas ook een inruilpremie van 1.000 euro; bij de S-Cross zelfs een inruilbonus van 2.000 euro. De tankpas-actie geldt niet voor de Suzuki Baleno. De actie loopt op 31 mei 2016 af.

Tags: