Fraaie Suzuki Swift voor lage prijs

Suzuki ruimt de Swift in 1.0 Boosterjet Stijl-uitvoering op, met en zonder automaat. Het gaat om een fraai uitgevoerde Swift die alleen nog beschikbaar is zolang de voorraad strekt.

Tijdelijk bieden de Suzuki-dealers de Swift 1.0 Boosterjet in fraaie Stijl-uitrusting aan tegen een voordeelprijs. Met handgeschakelde transmissie betaal je slechts vanaf 21.599 euro. Deze versie is voorzien van ‘Smart Hybrid’ milde hybride techniek die de 1,0 liter Boosterjet-benzinemotor extra zuinig maakt. Wil je eenzelfde Swift met automaat rijden, ook dat is mogelijk. Die koop je vanaf 23.899 euro. Maar let op, er is nog maar een beperkt aantal van de actiemodellen beschikbaar. 

Het Stijl-uitrustingsniveau voorziet de Swift van elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels waarin richtingaanwijzers zijn geïntegreerd. Verder zijn onder meer led-achterlichten, ‘high beam assist’ koplampen en 16 inch lichtmetalen wielen standaard. In de cabine vind je climate control, adaptieve cruise control met stuurwielbediening en Audiovisual, het multimediasysteem met 7 inch display, DAB+ radio, diverse uitgangen en smartphone-links.

Tags: