2.000 euro voordeel Suzuki Vitara en S-Cross

Suzuki geeft tijdelijk 2.000 euro extra terug voor je oude auto, bij aankoop van een Vitara of S-Cross uit voorraad. Deze actie geldt nog zolang de voorraad strekt.

De Suzuki Vitara en S-Cross zijn in de aanbieding. Suzuki verkoopt de voorraad uit en dus krijg je nu extra voordeel bij aankoop van een nieuwe auto. Suzuki doet dat in de vorm van inruilvoordeel, waarmee je meer euro’s terug krijgt voor je oude auto. Het extra bedrag is 2.000 euro.

De acties geldt dus alleen op voorraadmodellen, specifiek de exemplaren die zijn uitgerust met 1.0 Boosterjet benzinemotor met 112 pk. De voordelige Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet is er vanaf 23.999 euro, de S-Cross is met deze motor verkrijgbaar vanaf 24.799 euro.

Update

Suzuki heeft deze actie verlengd zolang de voorraad strekt. Ten tijde van schrijven zijn nog minder dan 70 stuks van de S-Cross leverbaar, zorg ervoor dat je op tijd bent om van het voordeel te genieten. Uitvoeringen en prijzen aangepast naar situatie april 2020. Op de 1.4-modellen kan nog inruilvoordeel gelden, informeer hiernaar bij de Suzuki-dealer.

Tags: