Tot 2.750 euro voordeel Suzuki Vitara en S-Cross

Suzuki geeft tijdelijk tot 2.750 euro voordeel bij aankoop van een Vitara of S-Cross uit voorraad. Deze actie geldt nog zolang de voorraad strekt.

De Suzuki Vitara en S-Cross zijn in de aanbieding. Suzuki verkoopt de voorraad uit en dus krijg je nu extra voordeel bij aankoop van een nieuwe auto. De korting kan oplopen tot 2.750 euro.

De acties geldt dus alleen op voorraadmodellen, specifiek de exemplaren die zijn uitgerust met 1.0-Boosterjet turbobenzinemotor. Kies je voor het Select-uitrustingsniveau dan geldt een tijdelijke prijsverlaging van 2.000 euro. Bestel je een Stijl-uitvoering dan is de korting zelfs 2.750 euro. Vraag de Suzuki-dealer naar de actieprijzen. 

Sinds juli kan ook de Suzuki Dealer Deal gelden: een extra voordeel tot 1.000 euro. Geldig tot 1 september of zolang de voorraad strekt. Vraag ernaar bij de Suzuki-dealer.

Update

Suzuki heeft deze actie verlengd zolang de voorraad strekt. Alleen geldig op de uitgaande modellen van modeljaar 2020. Kortingbedrag aangepast naar situatie juli 2020. Dealer Deal toegevoegd.

Tags: