Service

Bij Jacob Schaap Select geven we u volledig onafhankelijk advies over autofinanciering, verzekeringen en leaseproducten. Dat doen we op de manier die u van ons gewend bent: laagdrempelig, no-nonsense en persoonlijk.

Op die manier kunnen we u het product aanbieden dat het beste bij u past. En door de samenwerking met gerenommeerde partijen doen wij u het beste aanbod.

 • Occasion leasen

  Leasen alleen iets voor nieuwe auto’s? Nee hoor, bij Jacob Schaap Select kunt ook een occasion leasen, met alle voordelen die daarbij horen: vaste maandlasten, geen grote investering en veel gemak.

  Lees meer

 • Autofinanciering

  Bij financiering betaalt u een vast maandbedrag waarmee u het aankoopbedrag plus rente in termijnen terugbetaalt. Wij vinden dat het financieren van uw gebruikte auto snel, betrouwbaar en zorgeloos moet zijn.

  Lees meer

 • Verzekeringen

  Niemand vindt het leuk om met autoverzekeringen bezig te zijn, laat ons daarom het werk doen. Wij doen op basis van uw wensen altijd een aantrekkelijk aanbod.

  Lees meer

 • Afleverpakketten

  Onze gebruikte auto’s zijn jong en hebben altijd een lage kilometerstand. Wij zijn trots op onze occasions en leveren deze dan ook altijd standaard af met liefde en aandacht. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor drie verschillende servicepakketten.

  Lees meer


Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Informeer direct