Volvo S90 Business Luxury

De Volvo S90 Business Luxury-modellen hangen vol luxe en comfortabele features. Hoeveel je daarvoor extra betaalt? Helemaal niets. Het voordeel loopt op tot 9.000 euro.

Volvo verkoopt voor 56.995 euro de reguliere S90 T4 (190 pk) Geartronic Inscription. Maar nu kun je voor hetzelfde bedrag de T4 (190 pk) Geartronic Business Luxury kopen – die voorzien is van ik-weet-niet hoeveel extra accessoires. Gewoon gratis dus. Doordat de extra’s niet doorberekend worden profiteren zakelijke rijders eveneens. Zij kunnen de Business Luxury leasen vanaf 390 euro netto bijtelling per maand (bij 38,1 procent inkomstenbelasting).

De Inscription-uitvoering is al een rijk uitgeruste S90. De Business Luxury voegt daar onder meer een 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel aan toe, een elektrisch bedienbare achterklep, verwarmbare voorstoelen, nappalederen bekleding, het Sensus-navigatiesysteem en de extra veiligheidsvoorzieningen van Intelli Surround. 

Voor 3.000 euro meer is er ook de S90 Business Luxury+. Die heeft nog meer voorzieningen, denk aan een elektrisch bedienbaar schuif/kanteldak, een Head-Up Display en parkeerverwarming met een timer. Het nappaleder voorin deze versie is geperforeerd, ventileerbaar en kent een massagefunctie. 

De auto is in zeven verschillende lakkleuren te bestellen, standaard wordt het model in Ice White solid geleverd. Het optievoordeel loopt op tot wel 9.000 euro. Naar wens zijn losse opties bij te bestellen. Maar let op, de Business Luxury-modellen zijn beperkt leverbaar. 

Tags: