Platinum Edities van Toyota Proace

Nog tot eind 2019 kun je de Platinum Editions van de Toyota Proace bestellen. Deze actiemodellen komen met fraaie extra’s én optievoordeel. 

Bij de Toyota-bedrijfswagendealer zijn tot 31 december nog twee actieuitvoeringen van Toyota’s bedrijfswagen Proace leverbaar. Beide zijn voorzien van fraaie accessoires en worden tegen een voordeelprijs verkocht. Beide zijn gebaseerd op het reeds luxe Professional-uitrustingsniveau. 

De Proace Black Platinum heeft een nog overdadiger uitrusting. Dit model komt met 17 inch lichtmetalen wielen en bijbehorende banden, aluminium treeplanken met verlichting, een lederen stuurwiel en lederen bekleding ‘Black Platinum’. De bestelwagen heeft zwarte lak.

Van de totale waarde van het pakket (4.530 euro) betaal je nu slechts 2.250 euro, als je een Proace Worker of Long Worker bestelt. Kies je voor de Proace Dubbele Cabine dan betaal je 2.950 euro.  

Alle voordelen op een rij

  • twee actiemodellen
  • extra opties
  • tegen voordeelprijs
  • geen extra bijtelling

Er is ook een Proace Grey Platinum met stoere looks. Die is bedeeld met een in pianozwart uitgevoerde zijbeschermingsstrip en een grille voorzien van rode bies. Op de Worker- en Long Worker-uitvoering worden tevens glaspanelen aangebracht. De Grey Platinum heeft, net als de Black editie, 17 inch lichtmetaal inclusief banden en lederen bekleding op stuurwiel en stoelen. 

Toyota brengt van de pakketwaarde van 4.702 euro slechts 2.950 euro in rekening. Dat levert ruim 1.750 euro optievoordeel op. Zo heb je al een Proace Grey Platinum vanaf 28.050 euro. Ook bij dit model vindt de montage van het pack plaats ná kentekenafgifte, daardoor is geen fiscale bijtelling over de meerprijs van de opties verschuldigd.

Tags: