Acties

 1. Suzuki winterbanden/wielset actie

  - 11 november 2018

  Voor je nieuw aan te schaffen Suzuki of voor de Suzuki die je al rijdt: de Suzuki-dealer heeft nu voordelige winterbanden beschikbaar. Al dan niet inclusief velgen.

  Lees meer
 2. Suzuki Service Wintercheck 2018

  - 11 november 2018

  Ben jij in het bezit van de Suzuki Service Card Extra, dan voert de Suzuki-dealer gratis de Suzuki Service Wintercheck voor je uit. Veiligheid en betrouwbaarheid zonder dat het je iets kost.

  Lees meer
 3. Suzuki private lease voordeel

  - 12 oktober 2018

  Suzuki verlaagt – slechts tijdelijk – de private lease-tarieven van de Ignis, Swift en Vitara. Je rijdt de Suzuki Ignis nu al vanaf 209 euro per maand, inclusief alle vaste kosten.

  Lees meer
 4. Suzuki loves inruilen

  - 21 juni 2018

  Tijdens de ‘Suzuki loves inruilen’-actie geeft het merk inruilvoordeel weg. Bovenop de waarde van je huidige auto ontvang je, bij aankoop van een nieuwe Suzuki, tot 1.500 euro extra.

  Lees meer
 5. Suzuki Private FlexLease gratis opzegbaar

  - 20 maart 2018

  Met Suzuki Private FlexLease kun je al na 1 jaar kosteloos opzeggen. Zo kom je niet in de problemen. De Celerio is er al vanaf 209 euro per maand, all-inclusive.

  Lees meer
 6. Suzuki Business Editions

  - 2 november 2017

  De Suzuki Business Editions zijn standaard uitgerust met zaken als navigatie, cruise control en parkeersensoren. Een deel van deze extra’s wordt niet in de leaseprijs doorberekend.

  Lees meer
 7. Suzuki Service Wintercheck

  - 2 november 2017

  Bij de Suzuki Service Wintercheck ontvang je gratis ruitenontdooier. De Suzuki-dealer heeft tijdens de actieperiode voordelige winterwielsets in de aanbieding.

  Lees meer
 8. Inruilpremie Suzuki-modellen

  - 5 september 2017

  Je huidige auto is geld waard – als je deze inruilt voor een nieuwe Suzuki Celerio, Baleno, S-Cross of Vitara. Het voordeel kan oplopen tot 1.500 euro.

  Lees meer
 9. Suzuki Rhino-uitvoeringen

  - 13 juni 2017

  De Suzuki Rhino-modellen bieden standaard pakketvoordeel. Ook ontvang je meestal inruilvoordeel. Tegelijk steun je een neushoornreservaat in Tanzania.

  Lees meer
 10. Suzuki Service Zomercheck

  - 2 juni 2017

  Het is nú tijd om de Suzuki Service Zomercheck uit te laten voeren. Profiteer tegelijkertijd van de apk vroegboekkorting.

  Lees meer