Over ons

Land Rover is een naam die onlosmakelijk is verbonden met vierwielaangedreven auto’s. Hoewel Land Rover haar modellen constant verbetert en verder ontwikkelt, spreekt uit de geschiedenis van ons unieke merk een consequente visie: een combinatie van toonaangevende eigenschappen en een karakteristiek, doelmatig ontwerp.

Jacob Schaap Shop

Op zoek naar originele onderdelen
en accessoires? Bezoek onze webshop!

Onze webshop

Land Rover richt zich exclusief op de productie van permanent vierwielaangedreven auto’s. Deze volledige toewijding is misschien de simpele reden waardoor de Land Rover waarden (vrijheid, avontuur, kracht, robuustheid en vooral betrouwbaarheid) zo duidelijk naar voren komen in alle modellen.

Sinds 2003 zijn wij de trotse dealer van dit Engelse herritage merk. Om u bij een bezoek aan onze showroom direct te kunnen bewijzen dat een Land Rover ècht kan wat hij belooft, hebben we een test-track op ons terrein.

Bij het aanrijden van ons pand kunt u de unieke Land Rover uitstraling niet missen. En binnen staat ons enthousiaste en betrokken team voor u klaar!

Ons bedrijfsfilm

Bekijk de Jacob Schaap Land Rover Centre bedrijfsfilm.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact met ons op. Bel ons direct op 0320 – 411711 of stuur ons een bericht.