Nieuws en acties

 1. Prijzen nieuwe Range Rover Evoque nu al bekend

  - 4 december 2018

  Maar liefst 58 uitvoeringen biedt Land Rover aan van de nieuwe Range Rover Evoque. De meest bereikbare kost 55.000 euro.

  Lees meer
 2. Nieuwe Range Rover Evoque met hybridetechniek

  - 23 november 2018

  Hier is de nieuwe Range Rover Evoque! De tweede generatie van het model heeft nieuwe, slimme camera- en terreintechnieken, hybride aandrijving en meer interieurruimte.

  Lees meer
 3. Nieuwe Range Rover Evoque duikt op

  - 22 november 2018

  De eerste beelden van de nieuwe Range Rover Evoque zwerven over het internet. De officiële onthulling staat voor later vandaag gepland.

  Lees meer
 4. Nieuwe Range Rover Evoque: voor de draad ermee!

  - 14 november 2018

  Op 22 november aanstaande onthult Land Rover de nieuwe Evoque. Om dat moment groots aan te kondigen zijn er in Londen vier draadmodellen onthuld die de contouren van de nieuwkomer prijsgeven. Ze laten vooral zien dat er in grote lijnen weinig verandert aan het sportieve silhouet.

  Lees meer
 5. Land Rover met dubbel voordeel

  - 11 oktober 2018

  Profiteer van BPM-besparing plus voorraadvoordeel. Minimaal 10.000 euro voordeel op een Land Rover Discovery Sport of Range Rover Evoque.

  Lees meer
 6. Land Rover komt met hybrides, elektrische auto’s en nieuwe motoren

  - 7 augustus 2018

  Land Rover gaat de komende jaren verder met de elektrificatie van zijn modelgamma. Er staan diverse modelvernieuwingen op de planning, maar vooralsnog zijn er geen concrete plannen voor een verdere uitbreiding van het assortiment.

  Lees meer
 7. Land Rover legt naam ‘Road Rover’ vast

  - 28 juli 2018

  Land Rover legt de naam ‘Road Rover’ vast. Is dit handelsmerk bedoeld voor de derde modelfamilie van het merk, waarvan we als eerste een elektrische cross-over voor de weg verwachten?

  Lees meer
 8. Land Rover voorraadvoordeel

  - 9 juli 2018

  Kiezen voor een nieuwe Land Rover Evoque of Discovery Sport uit voorraad betekent voordeel: de dealer verstrekt tot 3.500 euro korting op het eerste model en tot 5.500 euro op het tweede.

  Lees meer
 9. Land Rover ontwikkelt techniek om auto’s in terrein autonoom te laten rijden

  - 30 mei 2018

  Land Rover ontwikkelt met aan aantal partners aan technologie die autonoom rijden buiten de gebaande paden mogelijk maakt. Daarnaast moet de zelfrijdende techniek straks in extreme weerssituaties kunnen functioneren, zoals dichte mist en sneeuw.

  Lees meer
 10. Land Rover zakelijke lease promoties

  - 4 april 2018

  Zakelijke rijders kunnen tijdelijk voordelig een Operational Lease-contract aangaan voor de Range Rover Evoque en de Land Rover Discovery Sport.

  Lees meer