Nieuws en acties

 1. ‘Volgende generatie Jaguar F-Type komt in 2021’

  - 20 november 2018

  Jaguar is gestart met de ontwikkeling van de volgende generatie F-Type. De sportauto komt op een heel nieuw platform te staan krijgt mogelijk een volledig elektrische aandrijving.

  Lees meer
 2. Jaguar F-Type Chequered Flag viert 70 jaar sportwagens

  - 29 oktober 2018

  Jaguar brengt een speciale editie van de F-Type op het toneel. Met de Jaguar F-Type Chequered Flag Limited Edition viert het Britse merk de Jaguar XK 120, die precies 70 jaar geleden op de markt kwam. Met deze auto legde Jaguar de basis voor een rijke sportwagenhistorie, waarvan de F-Type de meest recente toevoeging is.

  Lees meer
 3. Jaguar BPM- en voorraadvoordeel

  - 11 oktober 2018

  Bestel nu een geselecteerde Jaguar XE, XF of F-Pace uit voorraad. Het merk levert deze tegen het oude, lage belastingtarief. Je ontvangt bovendien voorraadkorting. Samen kan het voordeel flink oplopen.

  Lees meer
 4. Jaguar maakt meer productieplekken I-Pace voor Nederland vrij

  - 5 juli 2018

  Jaguar gaat meer productieplaatsen vrij maken voor Nederland. Om te voorkomen dat er al bij de verkoopstart een tekort ontstaat van de elektrische I-Pace krijgen Nederlandse klanten voorrang.

  Lees meer
 5. Nieuwe motor en opties Jaguar E-Pace

  - 11 juni 2018

  Jaguar voert diverse wijzigingen door aan de E-Pace voor modeljaar 2019. Een daarvan is de toevoeging van een 200 pk sterke benzinemotor.

  Lees meer
 6. Vier- en tweezitsuitvoering van Jaguar Project 8

  - 3 mei 2018

  Jaguar gaat twee versies van de supersedan Project 8 aanbieden. Er komt een ‘reguliere’ uitvoering met vier zitplaatsen en een hardcoreversie met twee stoelen en vierpunts racegordels.

  Lees meer
 7. Jaguar viert vijftigjarig bestaan topmodel XJ met XJ50

  - 25 april 2018

  De Jaguar XJ bestaat 50 jaar. Acht generaties van het topmodel zijn er sindsdien uitgebracht en van de huidige brengt het merk nu de XJ50 uit, ter ere van 50 jaar XJ.

  Lees meer
 8. Deze nieuwe Jaguar-modellen kun je de komende jaren verwachten

  - 9 april 2018

  Diverse plug-in hybrides, een nieuw elektrisch topmodel en een luxe SUV: dat zijn de highlights in de modelplanning van Jaguar, die verder voorziet in opvolgers voor bijna alle huidige modellen.

  Lees meer
 9. Jaguar Full Operational Lease

  - 4 april 2018

  Drie Jaguar-modellen zijn zakelijk voordelig te leasen: de XE, XF en F-Pace. Met Full Operational Lease word je door de Jaguar-dealer volledig ontzorgt. Vanaf 629 euro per maand all-in.

  Lees meer
 10. Jaguar F-Pace SVR: SUV met 550 pk

  - 28 maart 2018

  De afdeling Special Vehicle Operations (SVO) van Jaguar heeft zich bij het tunen van de F-Pace niet kunnen inhouden en bedeelt de F-Pace SVR met liefst 550 paardenkrachten. De SUV die sportauto en offroader ineen is gaat circa 164.000 euro kosten.

  Lees meer